REGISZTRÁCIÓ
X
Név
E-mail cím

Ideiglenes jelszavat e-mailben kapja meg, amit belépés után változtasson meg.

Adatvédelem
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
BEJELENTKEZÉS
X
E-mail cím
Jelszó
BEJELENTKEZÉS
X
BAPTISTA PEDAGÓGIAI INTÉZET
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Baptista Iskolák Központi Tanévnyitó Ünnepsége

2019. 09. 13. 09:43 | HÍREK

“Ne félj, mert megváltottalak,

neveden szólítottalak, enyém vagy!”

Ézsaiás könyve 43,1.

Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Nagykun Baptista Oktatási Központ adhatott helyet a Baptista Iskolák Központi Tanévnyitó Ünnepségének szeptember 2-án Kisújszálláson. A rendezvény két helyszínen folyt.

Az ünnepélyes tanévnyitó a Kossuth Lajos Általános Iskola és Kollégium tagintézmény udvarán zajlott. Megkülönböztetett szeretettel köszönthettük körünkbenBartos Mónika miniszteri biztos asszonyt, F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő urat, a Baptista Egyház és a fenntartó Baptista Szeretetszolgálat vezetőit, városunk alpolgármestereit, a társ egyházak és intézményfenntartók képviselőit.

A gyermek kincs. Kincsek, akiket egy időre kölcsönkapunk és rajtunk, pedagógusokon is múlik, hogyan tudjuk őket hitben, tudásban megalapozni egy biztos felnőttkorra.

Az ünnepi műsort színessé tette az első osztályosok fogadalomtétele, a harmadikosok néptánca, a kórusok éneke és a most induló gimnáziumi osztály képviseletében elhangzott szavalat. A rendezvényen felléptek a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola tanárai. Megható volt a nemzeti imádságunkat, a Himnuszt kamarazenekari kísérettel énekelni.

A ünnepség az Illéssy Sándor Szakgimnázium és Szakközépiskolai tagintézményben folytatódott szalagátvágási ceremóniával. Az iskolafenntartó Baptista Szeretetszolgálat pénzügyi támogatásának köszönhetően tavaly ősszel az Arany János utcai épület valamennyi külső nyílászárója kicserélődött. Idén tavasszal pedig a homlokzat felújítására és az épület festésére került sor.

A köszöntő szavalatot és éneket követően, igazgató úr, valamint a Kereskedelmi- és Iparkamara elnökének méltató szavait hallgathattuk meg.

A megújult épület előtt a nemzeti szín szalagot Bartos Mónika miniszteri biztos asszony, Dr. habil Kovács Tibor alpolgármester úr, Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke és Toldi Attila igazgató úr vágták el.

A 2019/2020-as tanévben is arra fogunk törekedni, hogy „hittel és szakértelemmel” végezzük a ránk bízott feladatot.

 

Szász Veronika

Baptista Szeretetszolgálat

területi igazgató

 

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)
TEHETSÉGEK

CSATORNÁK

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

1065 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: info kukac baptistaoktatas pont hu

Web: baptistaoktatas.hu/pedintezet

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE