REGISZTRÁCIÓ
X
Név
E-mail cím

Ideiglenes jelszavat e-mailben kapja meg, amit belépés után változtasson meg.

Adatvédelem
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
BEJELENTKEZÉS
X
E-mail cím
Jelszó
BEJELENTKEZÉS
X
BAPTISTA PEDAGÓGIAI INTÉZET
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Baptista Pedagógiai Napok - Diszlexiások Nyelvoktatása, 2024. február 20.

2024. 03. 18. 14:47 | HÍREK

Szakmai nap, módszertani műhely

A szakmai napot két online előadás előzte meg, melyben Renner Kinga a diszlexiával élő tanulókat gátfutókhoz hasonlította. Az akadályok leküzdésére miként tud segítségül lenni a pedagógus? Az nagymértékben függ a tanár felkészültségétől, a sokszínű módszertani alkalmazásoktól.

A Baptista Pedagógiai Napok lehetőséget adtak, hogy a pedagógusok felfrissíthessék, majd újabb és újabb módszerekkel ismerkedve bővítsék, gazdagítsák tanítási gyakorlatukat. Tanulásmódszertani feladatok, a tanulás területén felmerülő problémára igyekeztek hatékony segítséget adni, a különböző korosztályok tanulási igényeinek figyelembevételével, korcsoportok és feladatok szerint.

Ezen felül a családias környezetben kialakult szakmai beszélgetések során egyéni problémákra, helyzetekre is kaptak tanácsot a résztvevők. Nagy szükség van az ilyen jellegű támogatásra is, mert láthatóan ledöbbentő harcot vívnak a kollégák a mindennapok során, ami felemészti erőforrásaikat.

 Az egésznapos, tartalmas képzés során, végig kísért a házigazdák szívélyes vendéglátása, a technikai segítség, amit ezúton is köszönünk a Budapesti Innovatív Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola vezetésének, tanárainak és diákjainak.

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Békességet hagyok rátok. Az én békémet adom nektek. Nem úgy adom nektek, ahogy a világ adja. Ne nyugtalankodjék a szívetek s ne csüggedjen.""
(János evangféliuma 14,27))
TEHETSÉGEK

CSATORNÁK

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

1068 Budapest, Benczúr u. 31.

Szervezeti felépítés

E-mail: info kukac baptistaoktatas pont hu

Web: baptistaoktatas.hu/pedintezet

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE