REGISZTRÁCIÓ
X
Név
E-mail cím

Ideiglenes jelszavat e-mailben kapja meg, amit belépés után változtasson meg.

Adatvédelem
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
BEJELENTKEZÉS
X
E-mail cím
Jelszó
BEJELENTKEZÉS
X
BAPTISTA PEDAGÓGIAI INTÉZET
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Értesítés a pedagógusok 2021. évi országos pedagógiai-szakmai ellenőrzésének időpontjáról

2021. 06. 09. 09:14 | HÍREK

Iktatószám: TKHF/983-2/2021.

Tárgy: Értesítés a pedagógusok 2021. évi országos pedagógiai-szakmai ellenőrzésének időpontjáról

 

Tisztelt Intézményvezető Asszony!
Tisztelt Intézményvezető Úr!

Már korábban tájékoztattuk arról, hogy az Ön által vezetett intézményben mely pedagógusok kerültek be a 2021. évi országos pedagógiai-szakmai ellenőrzési tervbe (a továbbiakban: ellenőrzési terv).

Az emberi erőforrások minisztere 23/2021. (V. 31.) EMMI határozata az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet miatt az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzési eljárások megszervezéséről és lebonyolításáról szóló 15/2020. (XI. 26.) EMMI határozat módosításáról alapján a 2021. évi országos pedagógiai-szakmai ellenőrzések (tanfelügyeletek) időpontjai kijelölésének határideje 2021. június 8-ra módosult.

A fentiek alapján az Oktatási Hivatal megkezdte a 2021. évi ellenőrzési tervbe bekerült pedagógusok látogatási időpontjainak publikálását, és erről az ellenőrzésben résztvevő szakértőket is értesítjük.

Tájékoztatjuk, hogy az intézményét érintő 2021. évi tanfelügyeleti ellenőrzések tervezett időpontját, alapadatait, a látogatásra kijelölt szakértőket a www.oktatas.hu oldalra Látogatóként bejelentkezve, a Saját oldal/Intézmény menüpontban, a Látogatási beosztások (adminisztráció) ikonra kattintva tekintheti meg.

(Amennyiben még nem regisztrált Látogató típusú felhasználóként az oktatas.hu oldalon és nem végezte el a mesterjelszó-validációt, vagy az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerben (https://www.kir.hu/kirpass3) nem osztotta ki a PÉM szervező alkalmazáshoz a megfelelő jogosultságot, kérjük, tegye ezt meg! Ezt követően tudja megtekinteni a látogatási adatokat.)

A pedagógusok, vezetők kijelölt tanfelügyeleti látogatási időpontjával kapcsolatos problémákat az intézményvezető tudja jelezni a Látogatási beosztások (adminisztráció) felületen, a Kérelmek fülön kérelem feladásával. A kérelem benyújtása (vagyis a visszamondás kezdeményezése) nem jelenti a látogatás automatikus törlését. Arra csak a kérelem - területileg illetékes Pedagógiai Oktatási Központja által történő - kedvező elbírálását követően kerülhet sor. Kérjük, hogy csak rendkívül indokolt esetben kezdeményezzenek publikált időpontra vonatkozó törlési kérelmet, mert a tanfelügyeleti időpontok törlése alapvetően veszélyezteti a 2021. évi ellenőrzések megvalósítását. Ennek megfelelően a Pedagógiai Oktatási Központok csak kivételes esetekben fogadják el a kérelmeket.
A törlésre kerülő látogatások újraszervezése folyamatosan történik az év folyamán.

Néhány esetben a nem megfelelő adatok, valamint a jelenleg rendelkezésre álló szakértői kapacitások hiánya bizonyos pedagógiai, szakmai területeken még nem teszik lehetővé a tanfelügyeleti látogatások szakszerű megszervezését. Ezért amennyiben az intézményében van olyan pedagógus, vezető kolléga, aki szerepel a 2021. évi ellenőrzési tervben, és a Látogatási beosztások (adminisztráció) felületen nem jelenik meg látogatási időpontja, akkor a tanfelügyeleti látogatás időpontját a későbbiekben tesszük közzé. Ezért kérjük, hogy rendszeresen látogassa az oldalt!

Tanfelügyelettel, az informatikai felület használatával, belépéssel kapcsolatos kérdéseit az Oktatási Hivatal területileg illetékes Pedagógiai Oktatási Központjának küldheti meg. A Pedagógiai Oktatási Központok e-mail címeit itt érheti el:

http://www.oktatas.hu/kozneveles/pedagogiai_szakmai_szolgaltatasok/pok_elerhetoseg

Budapest, 2021. június 8.


Tisztelettel:
dr. Szikora Ágnes
főosztályvezető
Oktatási Hivatal
Tanügy-igazgatási és
Köznevelési Hatósági Főosztály

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

1068 Budapest, Benczúr u. 31.

Szervezeti felépítés

E-mail: info kukac baptistaoktatas pont hu

Web: baptistaoktatas.hu/pedintezet

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE