REGISZTRÁCIÓ
X
Név
E-mail cím

Ideiglenes jelszavat e-mailben kapja meg, amit belépés után változtasson meg.

Adatvédelem
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
BEJELENTKEZÉS
X
E-mail cím
Jelszó
BEJELENTKEZÉS
X
BAPTISTA PEDAGÓGIAI INTÉZET
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Koncert a Zene Világnapja alkalmából a téglási II. Rákóczi Ferenc Iskolában

2022. 10. 10. 11:12 | HÍREK

A Zene Világnapját minden évben megünnepeljük. Folytattuk e hagyományt, és október 3-án koncertet adtak zenei tanszakos tanulóink és iskolánk énekkara. A hangversenyen közreműködtek a szatmárnémeti testvériskola tanárai és tanulói valamint az Újfehértói művészeti iskola diákja is. A külföldről érkezett delegációt Mircea Deac a Szatmárnémeti Művészeti Iskola igazgatója kísérté el. Rendezvényünkön részt vett Szabó Csaba a Baptista Szeretetszolgálat Oktatási Főigazgatója és Szabó Csaba Polgármester úr is.

A szatmárnémeti művészeti iskolával 2007 óta tartunk fönn szakmai – baráti kapcsolatot, melynek célja határon átívelő kulturális rendezvények szervezése és lebonyolítása. Immár 15 éve tart ez a szakmai együttműködés. Ezen alkalomból Szabó Csaba Polgármester úr ajándékkal köszöntötte a vendégeket. A partneriskola megfogalmazása szerint:

„Nagyszerű érzés, hogy az iskoláink közötti kapcsolat idén már a 15-ik évébe lépett. Megszakítás nélkül, egymásra figyelve ünnepeltünk évről-évre, tanulóinknak lehetőséget biztosítva, hogy egymást megismerjék, értékeljék és bemutatkozó előadásaikat bíztató örömmel, elismerve tehetségüket, megtapsolhassák.”

A koncertünk egyben kiállítás is volt. A képeket iskolánk grafika tanszakos tanulói készítették Szabó-Kiss Szabina tanárnő szakmai vezetésével.

Szilágyiné Bodnár Erzsébet
intézményvezető
II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Békességet hagyok rátok. Az én békémet adom nektek. Nem úgy adom nektek, ahogy a világ adja. Ne nyugtalankodjék a szívetek s ne csüggedjen.""
(János evangféliuma 14,27))
TEHETSÉGEK

CSATORNÁK

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

1068 Budapest, Benczúr u. 31.

Szervezeti felépítés

E-mail: info kukac baptistaoktatas pont hu

Web: baptistaoktatas.hu/pedintezet

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE